artikel

Walnootsoufflé met abrikozenchutney en yoghurtijs

Horeca

Bereidingswijze: Kook crème pâtisserière met de melk, gehakte walnoten, suiker, eidooier, bloem en maïzena. Klop voor de soufflés de eiwitten met de suiker. Voeg 180 gram walnootcrème pâtissière toe. Bak ze af in de oven op 180 graden Celsius. Snijd voor de chutney de gewelde abrikozen. Kook ze in water met witte wijn, gemberedik, suiker […]

Bereidingswijze:

Kook crème pâtisserière met de melk, gehakte walnoten, suiker, eidooier, bloem en maïzena. Klop voor de soufflés de eiwitten met de suiker. Voeg 180 gram walnootcrème pâtissière toe. Bak ze af in de oven op 180 graden Celsius. Snijd voor de chutney de gewelde abrikozen. Kook ze in water met witte wijn, gemberedik, suiker en vanillestokje tot chutney. Draai de boerenyoghurt en basterdsuiker tot vers ijs. Serveer de garnituren erbij.

Reageer op dit artikel