artikel

Bier-spijscombinatie met Dobbele Java

Horeca

Dobbele Java/halve maan, 6,5% Toelichting van Bart de Bree: Mooi bier, donker moutig en mooie rijpe tonen, licht bitter. Gerookte ganzenlever, geparfumeerd met specerijen en appelstroop Gerookte ganzenlever Ingrediënten: 1 liter neutrale pekel specerijenmengsel rookoven Bereidingswijze: Pekel de hele ganzenlever 24 uur in een koude pekel. Wrijf de lever in met uw eigen specerijenmelange. Rol […]

Dobbele Java/halve maan, 6,5%

Toelichting van Bart de Bree:

Mooi bier, donker moutig en mooie rijpe tonen, licht bitter.

Gerookte ganzenlever, geparfumeerd met specerijen en appelstroop

Gerookte ganzenlever

Ingrediënten:

  • 1 liter neutrale pekel
  • specerijenmengsel
  • rookoven

Bereidingswijze:


Pekel de hele ganzenlever 24 uur in een koude pekel. Wrijf de lever in met uw eigen specerijenmelange. Rol de lever in een passeerdoek en laat hem 2 uur koud roken. Laat de lever stevig worden en snijd er dunne tranches van. Serveer de tranches op toast met krentenbrood met een streepje appelstroop.

Reageer op dit artikel