artikel

Bier-spijscombinatie met Grolsch Weizen

Horeca

Grolsch Weizen, tarwebier, 5,5% Toelichting van Bart de Bree: ‘Licht blond fruitig bier met voldoende zuren, kruidigheid en frisse tonen. Gepocheerde slibtongfilets met Stellendamse garnaaltjes en schaaldierenjus met gember en sereh Ingrediënten: 2 slibtongfilet visfumet 50 cc schaaldierenfumet 20 gr. gezouten boter sereh en gemberwortel 10 gr. Stellendamse garnaaltjes Bereidingswijze: Rijg de slibtongfilet aan een […]

Grolsch Weizen, tarwebier, 5,5%

Toelichting van Bart de Bree:

‘Licht blond fruitig bier met voldoende zuren, kruidigheid en frisse tonen.

Gepocheerde slibtongfilets met Stellendamse garnaaltjes en schaaldierenjus met gember en sereh

Ingrediënten:

  • 2 slibtongfilet
  • visfumet
  • 50 cc schaaldierenfumet
  • 20 gr. gezouten boter
  • sereh en gemberwortel
  • 10 gr. Stellendamse garnaaltjes

Bereidingswijze:

Rijg de slibtongfilet aan een prikker. Pocheer deze in visfumet. Laat de sereh en de gember in schaaldierenfumet trekken. Passeer deze na 5 minuten. Draai de saus luchtig met een klontje boter. Dresseer het gerecht met Stellendamse garnaatljes.

Reageer op dit artikel