artikel

Flexibel met rond en vierkant

Horeca

Creëer enige ‘eilanden’ in een restaurant door aftakkingen te maken van de hoofdroute. Maak deze ruimtes extra gezellig door er enkele ronde tafels te plaatsen. Pas wel op met ronde tafels. Ze zijn simpelweg niet te schakelen met andere tafels, waardoor u minder flexibel bent. Vierkante tafels kunt u wel eenvoudig schakelen, waardoor u simpel […]

Creëer enige ‘eilanden’ in een restaurant door aftakkingen te maken van de hoofdroute. Maak deze ruimtes extra gezellig door er enkele ronde tafels te plaatsen. Pas wel op met ronde tafels. Ze zijn simpelweg niet te schakelen met andere tafels, waardoor u minder flexibel bent. Vierkante tafels kunt u wel eenvoudig schakelen, waardoor u simpel een tafelruimte creëert waar 4, 6 of meerdere gasten kunnen plaatsnemen. Zorg voor voldoende serveerruimte voor uw personeel. Houd 60 à 70 centimeter aan voor de breedte van de looppaden.

Weliswaar in een mindere mate dan bij een café, blijft in een restaurant de bar een opvallend meubelstuk. Installeer in de bar maar slechts twee tapkranen. Meer is niet nodig. Gebruik de achterkast voor het inrichtingen van flessen wijn.


Juiste aantal zitplaatsen per bedrijfstype

Reageer op dit artikel