artikel

Gebruikte machine

Horeca

Een gebruikte ijsmachine is in de praktijk vaak duurder. Oorzaak hiervan is dat ijsmachines vaak worden ingeruild als ze niet meer correct werken. Of inmiddels afgeschreven zijn. U moet zich daarom af te vragen waarom de vorige eigenaar zijn machine heeft ingeruild. De kans op kostbare reparaties is bij veel occasion machines zeer groot.

Garantie

Vraag bij aankoop van een occasion machine altijd een schriftelijke garantie en een schriftelijke bevestiging dat u bij levering van een technisch niet goede machine, het grootste deel van uw geld terug ontvangt zonder dat u de verplichting hebt om bij hem een nieuwe machine te kopen. Laat de leverancier, om ‘vergissingen’ te voorkomen, altijd op het koopcontract het bouwjaar van de occasion machine vermelden.

Reageer op dit artikel