artikel

Goede voorbereiding vergroot scoringskans kredietaanvraag

Horeca

Vergroot de kans op financiering door het gesprek bij de bank goed voor te bereiden. Stel vooraf vast wat de sterke en zwakke punten zijn van uw onderneming. Toon kennis over de branche waarin u wilt ondernemen en beantwoord vragen eerlijk en open. Bereid uw vragen aan de bank voor over juridische en fiscale consequenties […]

Vergroot de kans op financiering door het gesprek bij de bank goed voor te bereiden. Stel vooraf vast wat de sterke en zwakke punten zijn van uw onderneming. Toon kennis over de branche waarin u wilt ondernemen en beantwoord vragen eerlijk en open. Bereid uw vragen aan de bank voor over juridische en fiscale consequenties van de mogelijke overeenkomst.


Stappenplan voor verbouwing keuken

Zorg voor een verzorgd uiterlijk en een ontspannen houding tijdens het gesprek. Straal vertrouwen uit maar schep niet op. Let op uw spreektempo, intonatie en maak oogcontact. Oefen het gesprek met een familielid, vriend of adviseur. Maak goede afspraken over de vervolgafspraken. Vraag concreet wanneer u antwoord krijgt.

Ga met meerdere banken praten en leg de offertes van de banken naast elkaar. Een goede offerte van de bank moet bestaan uit bedragen, rentepercentages en duidelijk omschreven voorwaarden. Mocht de bank uw aanvraag afwijzen, vraag dan naar een reden zodat u het beter doet bij uw volgende kredietaanvraag.


Sites van geldverstrekkers in Nederland


Tips om snel aan geld te komen

Reageer op dit artikel