artikel

Ham-domino’s

Horeca

Ingrediënten voor 18 stuks:

  • 1 pakje verse roomkaas à 100 gram
  • 1 eetlepel melk
  • 25 sprietjes bieslook
  • 6 plakken rechthoekige gekookte ham
  • 18 cocktailprikkers

Bereidingswijze:

Meng in een kom de roomkaas en de melk. Knip de sprietjes bieslook erboven fijn. Roer het mengsel glad. Doe twee eetlepels van het mengsel in een spuitzak. Besmeer de plakken ham gelijkmatig met de rest van het mengsel. Leg de besmeerde plakken ham op elkaar. Dek ze af met onbesmeerde plak ham. Druk de paketjes lich aan. Verpak de ham in plasticfolie en laat de ham in de driepvries ca. 15 minuten opstijven.

Knip de rest van het bieslook boven een kopje fijn. Haal het hampakketje uit de diepvries en snijd het in 18 blokjes. Spuit op elk blokjes een toefje crème. Verdeel de bieslook eroverheen. Steek in elk blokje een cocktailprikker.

Reageer op dit artikel