artikel

Houd u aan de temperatuur en regels

Horeca

Optimaliseer de bereidingswijze van de producten door ze zo laat mogelijk in de warme keuken te verwerken. Zorg ervoor dat de temperatuur in de warme keuken tussen de 18 en 25 graden Celsius is. Zet gegaarde producten alleen koud in de koude opslagplaats van de warme keuken. Plaats rauwe producten in de opslagplaats van de […]

Optimaliseer de bereidingswijze van de producten door ze zo laat mogelijk in de warme keuken te verwerken. Zorg ervoor dat de temperatuur in de warme keuken tussen de 18 en 25 graden Celsius is. Zet gegaarde producten alleen koud in de koude opslagplaats van de warme keuken. Plaats rauwe producten in de opslagplaats van de koude keuken.

Voorkom problemen in de keuken door het nastreven van de vier basisregels:

1. Onderscheid koude en warme zones

2. Onderscheid vuile en schone ruimten

3. Ruimte voor bereiden en afwerken van producten

4. Korte routing van de keuken


Alle keukenapparaten op een rij

Tips over keukeninrichting

Beslissingsboom aanschaf blast chiller

Reageer op dit artikel