artikel

Mixpompen

Horeca

Mixpompen zorgen voor de luchttoevoeging in het ijs. De onderstaande technieken zijn mogelijk. Wijzigingen in deze gegevens zijn voorbehouden. Tandwielpomp Machines van Carpigiani en Coldelite. Tandwielen slijten op termijn vooral door pasteuriseren. De slijtage verlaagt de opslag in het ijs. Vervanging tandwielen (1 set per vriescilinder) circa 200 euro. Zuigerpomp Machines van Nissei en Taylor. […]

Mixpompen zorgen voor de luchttoevoeging in het ijs. De onderstaande technieken zijn mogelijk. Wijzigingen in deze gegevens zijn voorbehouden.

Tandwielpomp

Machines van Carpigiani en Coldelite. Tandwielen slijten op termijn vooral door pasteuriseren. De slijtage verlaagt de opslag in het ijs. Vervanging tandwielen (1 set per vriescilinder) circa 200 euro.

Zuigerpomp

Machines van Nissei en Taylor. Slijtage van O-ringen door bewegen pomp. Geen slijtende metalen delen. Vervanging O ringen (1 set per vriescilinder) circa 15 euro.

Geen pomp

Machines van Luna. Beluchting door middel van luchtcompressor. Slangenpomp: Machines van Elektro Freeze. De importeur adviseert bij dit systeem de pompslangen zeer regelmatig te vervangen. Kosten per vriescilinder per jaar circa 200 euro.

Reageer op dit artikel