artikel

Onderbouw uw routing met cijfers

Horeca

‘60 à 70 stoelen op 100 m2’. Een veelgehoorde vuistregel wanneer het over routing gaat. Gelukkig is het prettig dat er preciezer cijfers beschikbaar zijn hoeveel stoelen u het best kwijt kunt per m2. Maar niet alleen de hoeveelheid stoelen en tafels is van belang. Vergeet de looppaden niet. Stel de tafels zo op dat […]

‘60 à 70 stoelen op 100 m2’. Een veelgehoorde vuistregel wanneer het over routing gaat. Gelukkig is het prettig dat er preciezer cijfers beschikbaar zijn hoeveel stoelen u het best kwijt kunt per m2. Maar niet alleen de hoeveelheid stoelen en tafels is van belang. Vergeet de looppaden niet.

Stel de tafels zo op dat iedere gast een leuk uitzicht heeft. Probeer te voorkomen dat gasten tegen een blinde muur aankijken. Dit kan door enkele tafels schuin te positioneren. Dit breekt een (te) strakke ruimte en voorkomt dat gasten tegen die vervelende muur aanstaren. Mocht dit onvermijdelijk zijn, bevestig dan een spiegel aan de muur.


Juiste aantal zitplaatsen per bedrijfstype

Reageer op dit artikel