artikel

Randapparatuur verbreedt mogelijkheden

Horeca

Randapparatuur maakt van een kassasysteem een geavanceerde machine waaruit allerlei gegevens tevoorschijn komen. Verder zijn er diverse apparaten die niet direct gekoppeld zijn aan een kassa maar wel van toegevoegde waarde zijn voor het kassasysteem. Bijvoorbeeld: muntgeldtellers, geldwisselaars en valsgeld detectoren. Schema randapparatuur Externe randapparatuur Verbeter kassabonnen met printers

Randapparatuur maakt van een kassasysteem een geavanceerde machine waaruit allerlei gegevens tevoorschijn komen. Verder zijn er diverse apparaten die niet direct gekoppeld zijn aan een kassa maar wel van toegevoegde waarde zijn voor het kassasysteem. Bijvoorbeeld: muntgeldtellers, geldwisselaars en valsgeld detectoren.

Externe randapparatuur

Verbeter kassabonnen met printers

Reageer op dit artikel