artikel

Verlengstuk van de kelner

Horeca

Maak minder fouten en beperk de loopafstand met een draadloos bestelsysteem. Een handterminal is een verlengstuk van de kelner en dient klein te zijn en eenvoudig te bedienen. Via sneltoetsen selecteert de kelner het gerecht. De handterminal stuurt de gegevens door naar de bar- of keukenprinter waar de bestelling in logische volgorde wordt uitgeprint. (bijvoorbeeld […]

Maak minder fouten en beperk de loopafstand met een draadloos bestelsysteem. Een handterminal is een verlengstuk van de kelner en dient klein te zijn en eenvoudig te bedienen. Via sneltoetsen selecteert de kelner het gerecht. De handterminal stuurt de gegevens door naar de bar- of keukenprinter waar de bestelling in logische volgorde wordt uitgeprint. (bijvoorbeeld eerst koffie, daarna bier)

Voordelen:

  • Geen overbodig geloop van het personeel.

  • Geen rijen bij de invoerkassa’s.

  • Geen tijdsverspilling bij het wachten op de bestelling.

  • Controle op alle bestellingen.

  • Minder foutieve of onduidelijke bestellingen.

  • Met één hand te bedienen (andere hand vrij voor dienblad).

Nadelen:

  • Niet traditioneel.

  • Hoge investeringsdrempel.

  • Gast kan het systeem als onpersoonlijk ervaren.

Verkort storingsduur met serviceovereenkomst

Erg handig is de signalering wanneer er een tijdje niets gebeurt aan een tafel. Personeel kan dan naar de vervolgbestelling vragen.

Reageer op dit artikel