artikel

Hamburgerrecepten

Horeca

Er zijn zoveel interessante ideeën voor het serveren van hamburgersnacks. Hieronder vindt u een overzicht van een aantal recepten.

Hamburger met omelet

Snijd een hamburgerbroodje open en rooster of bak het. Bak hamburger, uien en een kleine omelet. Beleg de onderste helft van het broodje met plakjes tomaat, maïs en boogjes bleekselderij, bestrijk met remouladesaus en beleg met de bereide ingrediënten.

Hamburger met taugé

Snijd het broodje open en rooster of bak het. Beleg de onderste helft met sla, radijs, en taugé. Bestrooi met peper en bestrijk met mayonaise. Leg de hamburger erop en garneer met plakjes komkommer en taugé.

Hamburger met peperoni

Snijd het broodje open en rooster of bak het. Bak twee hamburgers. Beleg de onderste helft met radicchio (rode sla) en plakjes komkommer en bestrijk met tomatenketchup. Leg een hamburger erop, beleg met peperonireepjes uit een pot en dek af met de tweede hamburger.

Serveer uw gasten Wereldburgers

Hamburger met aubergine

Bak hamburger en plakken aubergine. Beleg de onderste helft van het broodje met sla en reepjes wortel en besprenkel met citroensap. Leg de aubergine en de hamburger erop en bestrooi met roquefort. Garneer met rauwe ham en sla. Besprenkel met tomatenketchup.

Hamburger ontbijtspek

Bak twee hamburgers en plakjes ontbijtspek. Bestrijk de onderste helft van het broodje met mosterd en beleg met reepjes sla. Leg een hamburger erop en garneer met ontbijtspek, paprika, tomaat en sla. Dek af met de tweede hamburger en garneer met tomatenmayonaise.

Hamburger met camembert

Bak hamburger en frituur bakcamembert. Beleg de onderste helft van het broodje sla. Leg daarop de hamburger met in boter gestoofde bonen, paprika en repen kaas. Bestrijk de bovenste helft met mosterd en zet het erop. Garneer met repen camembert.

Lees hier de geschiedenis van de hamburger

Hamburger met tortilla

Bak hamburger en tortilla (maïspannenkoekje). Bestrijk de onderste helft van het broodje met tacosaus en beleg met sla, paprika, tomaat en tortilla. Leg de hamburger erop, bestrijk met knoflookmayonaise en garneer met plakken avocado en sla.

Hamburger met geitenkaas

Bak de hamburger. Bedek de onderste helft van het broodje met geperste knoflook, sla en plakjes komkommer. Leg de hamburger erop en bestrijk met peperboter. Garneer met ananas, repen paprika, geitenkaas en sla. Leg de bovenkant erop.

Hamburger met asperges

Bak de hamburger. Beleg de onderste helft van het broodje met sla, plakken tomaat en in ham gerolde asperges. Bestrijk met knoflooksaus. Leg de hamburger erop, garneer met sla en dek af met de bovenste helft van het broodje.

Meer informatie over geboorteplaats hamburger

Reageer op dit artikel