artikel

Sangria

Horeca

Ingrediënten voor zes personen: 1 fles rode wijn 4 eetlepels suiker 8 cl cognac 8 cl cointreau sap en schil van 1 citroen Bereiding: Doe alle ingrediënten in een grote schaal. Zet deze schaal zo’n 6 uur in de koelkast. Voeg vlak voor het serveren ijsblokjes, spuitwater (2 a3 dl), schijfjes sinaasappel, schijfjes citroen en […]

Ingrediënten voor zes personen:

  • 1 fles rode wijn
  • 4 eetlepels suiker
  • 8 cl cognac
  • 8 cl cointreau
  • sap en schil van 1 citroen
  • Bereiding:

    Doe alle ingrediënten in een grote schaal. Zet deze schaal zo’n 6 uur in de koelkast. Voeg vlak voor het serveren ijsblokjes, spuitwater (2 a3 dl), schijfjes sinaasappel, schijfjes citroen en stukjesseizoenfruit toe. Roer het geheel door elkaar en schenk de sangria daarna uit in champagnecoupes.

    Reageer op dit artikel