artikel

Sneeuwvlokje

Horeca

Ingrediënten 3/10 wodka 1/10 Galliano 1/10 Southern Comfort 4/10 sinaasappelsap 1/10 advocaat Bereiding Vul een shaker voor de helft met ijsblokjes en voeg dan alles toe. Schud het geheel lang en schenk in grote glazen. Leng aan met spuitwater en roer door. Dek toe met een laagje room. Decoreer met een schijfje citroen en steek […]

Ingrediënten

 • 3/10 wodka
 • 1/10 Galliano
 • 1/10 Southern Comfort
 • 4/10 sinaasappelsap
 • 1/10 advocaat
 • Bereiding

  Vul een shaker voor de helft met ijsblokjes en voeg dan alles toe. Schud het geheel lang en schenk in grote glazen. Leng aan met spuitwater en roer door. Dek toe met een laagje room. Decoreer met een schijfje citroen en steek er een rietje in.

  Deze longdrink is geschikt om op ieder moment van te genieten.

  Reageer op dit artikel