artikel

Weerstandsverhoger

Horeca

Benodigdheden voor 4 personen 2 takjes verse rozemarijn van 15 cm of 1 eetlepel gedroogde rozemarijn 1 eetlepel kokend water 4 eetlepel losse groene thee Bereidingswijze Voeg de rozemarijn toe aan een pan kokend water, Laat thee minuten doorkoken. Haal de pan van het vuur en laat twee minuten afkoelen. Verwijder de rozemarijn, voeg de […]

Benodigdheden voor 4 personen

  • 2 takjes verse rozemarijn van 15 cm of 1 eetlepel gedroogde rozemarijn
  • 1 eetlepel kokend water
  • 4 eetlepel losse groene thee

Bereidingswijze

Voeg de rozemarijn toe aan een pan kokend water, Laat thee minuten doorkoken. Haal de pan van het vuur en laat twee minuten afkoelen. Verwijder de rozemarijn, voeg de groene thee toe en laat dit vijf minuten trekken. Zeef de thee indien gewenst. Smaakt ook lekker met verse thijn, ananassalie en citroenmelisse.

Reageer op dit artikel