artikel

Vervolg voor succesvol NS-retour voor € 7,50

Horeca

Voor slechts € 7,50 reizen Horecavabezoekers met een NS-dagretour 2e klas vanaf elk NS-station in Nederland met de trein naar het station Amsterdam RAI. Vanaf daar is het een paar minuten lopen naar de entree van Horecava.

Vervolg voor succesvol NS-retour voor € 7,50

De primeur van deze actie vorig jaar was een groot succes. Maar liefst één op de vijf bezoekers reisde met dit kaartje per trein naar Horecava 2010. De zeer positieve waardering van deze bezoekers heeft Amsterdam RAI doen besluiten het gebruik van het openbaar vervoer zo te stimuleren.

Goedkoop en filevrij naar Amsterdam RAI

Het Horecava treinretourtje bespaart vooral de Horecavabezoekers van buiten de Randstad een aanzienlijk bedrag in reiskosten. Ook bespaart het Horecavabezoekers fileleed rondom het RAI complex. Daarnaast past het initiatief bij de MVO-ambitie van Amsterdam RAI. Bereikbaarheid is daarbij een belangrijk uitgangspunt. In vergelijking met autoverkeer stoot een trein immers veel minder CO2 uit. Ook andere beurzen van Amsterdam RAI gaan in 2011 hun bezoekers een aantrekkelijk openbaar vervoeraanbod doen.

Treinkaartje bestellen

Een treinkaartje is te bestellen gelijktijdig met de registratie voor een bezoek aan Horecava. Daarbij hoeft men nog niet te weten wat de bezoekdag wordt. Dat kan bepaald worden bij het uitprinten van het e-ticket, eventueel op de dag van vertrek.

Toch per auto?

Wie per auto blijft komen, wordt dringend verzocht de aanwijzigen op de autosnelwegen te volgen. Zo wordt u naar de dichtstbijzijnde vrije parkeerplaatsen begeleid vanwaar er een gratis en snelle pendeldienst is.

Reageer op dit artikel