artikel

Strakke vormen

Horeca

Windscreen levert terrasschermen en parasols voor een optimaal gebruik van het terras. De trend die het in Nuenen gevestigde bedrijf signaleert: terrassen worden steeds strakker en meer trendy ingericht.

Strakke vormen

Natuurlijk levert Windscreen nog steeds de bekende schermen met bijvoorbeeld toogruiten, omdat dit bij de uitstraling van bepaalde horecapanden het beste past. Maar het merendeel van de klanten kiest meer voor de strakke vormen van de Eolus- of Boras-schermen. Bij de keuze van stormvaste parasols gaat men steeds vaker voor de vierkante of rechthoekige uitvoeringen.

Op deze trend speelt Windscreen in met de ontwikkeling van bijvoorbeeld de Axxo-schermen, zoals geplaatst bij restaurant Oliver’s in Amsterdam. Dit eigentijdse scherm bestaat uit een betonnen zitelement met een glazen plaat voor optimaal zicht. Ook de vorig jaar geïntroduceerde Double Up-schermen hebben een strak uiterlijk. Daarnaast hebben ze het voordeel dat ze in hoogte verstelbaar zijn, zodat gasten op zeer warme dagen toch kunnen genieten van een zuchtje wind.

Wie voor 1 mei een order plaatst, maakt kans op één van de vijf retro-scooters die Windscreen zal verloten.

www.windscreenbv.com

Reageer op dit artikel