artikel

HotelloTop Year Event – Sheconomy

Horeca

Op woensdag 11 januari 2012 vindt alweer voor de 8ste keer het HotelloTOP Year Event plaats tijdens de Horecava in Amsterdam RAI. Het thema van het HotelloTOP Year Event staat dit jaar geheel in het teken van de „Sheconomy‟.

HotelloTop Year Event – Sheconomy

De rol van de vrouw in de economie verandert. De vrouw bepaalt meer en meer de aankopen in de markt en ook haar talent speelt een steeds grotere rol in de werkende maatschappij. In de strijd om marktaandeel en talent draait het de aankomende jaren maar om één ding: „What SHE can do for your business!‟ Een congres over SHE voor vrouwen én bovenal voor mannen! Een congres met als doel bewustwording van een veranderende tijd en markt en alle kansen die hier bij horen! Vanzelfsprekend is er na afloop de immer drukbezochte netwerkborrel in de Auditorium lounge.

Aanmelding

HotelloTOP is hét netwerkplatform voor afgestudeerden aan de hoge internationale hotelscholen, beter bekend als het platform voor en door “Hotello‟s”. HotelloTOP organiseert meerdere bijeenkomsten per jaar, waarbij het Year Event het grootste jaarlijkse evenement is. Nieuw dit jaar is dat HotelloTOP een Early Bird Fee hanteert tot en met 23 december 2011 kost de deelname aan het HotelloTOP Year Event (congres, netwerkborrel en Horecava entree) € 75,- na deze datum worden de kaarten verkocht tegen het reguliere tarief van € 95,00 (excl.btw). Aanmelden kan binnenkort via www.hotellotop.com

Bekijk hieronder alvast een voorproefje

Reageer op dit artikel