artikel

Mijn 2011: Edwin Vinke

Horeca

Bedrijf: De Kromme Watergang
Functie: Patron

Mijn 2011: Edwin Vinke

Wat is het persoonlijke hoogtepunt van het afgelopen jaar?

Het afgelopen jaar was ik, geheel onverwacht, ‘chef van het jaar’ in de GaultMillau. (begin november 2010 bekend gemaakt – red) Een fantastische onderscheiding die naast de vele extra klanten, met zich meebracht dat ik mocht gaan lunchen met Maxima en Willem-Alexander in Paleis Noordeinde. Verder kregen we vorige maand in de Michelingids onze tweede ster. Dus dat zijn natuurlijk twee fantastische hoogtepunten voor het gehele team.

Wat is het zakelijke hoogtepunt van het afgelopen jaar?

We draaien dit jaar het beste jaar ooit, ook mede door de bovengenoemde behaalde hoogtepunten.

Welk rapportcijfer geef je 2011?

Een 10. Niet zo moeilijk hè?

Welke internationale trends uit de horecabranche doen in 2012 Nederland aan?

Een trend die ons heel goed ligt: biologische groenten, wilde planten, algen, vis, kortom, licht verteerbare natuurlijke gerechten.

Welke drie zakelijke doelen heb je je voor 2012 gesteld?

Volle bak verder gaan met hetgeen we bezig zijn. En verder een opleidingsprogramma opstarten voor jonge mensen die net van school af komen. Erg belangrijk voor de toekomst van ons team. We verkopen totaalbeleving en dan is een goed en enthousiast team van het grootste belang.

Reageer op dit artikel