artikel

Air France/KLM heeft beste inflightservice

Horeca

De inflightservice van Air France/KLM wordt door bezoekers van de websites Luchtvaartnieuws.nl en Zakenreisnieuws.nl als beste beoordeeld. Beide nieuwssites deden onderzoek naar onder andere de kwaliteit van de catering van luchtvaartmaatschappijen, 22 procent beoordeelde die van de Frans/Nederlandse combinatie als beste.

Gedurende een periode van elf maanden – augustus 2004 tot en met juli 2005 – werd bezoekers van beide sites gevraagd naar hun voorkeuren voor luchtvaartmaatschappijen, luchthavens, vliegtuigen en inflightservice.

In de categorie inflightservice eindigde Singapore Airlines op de tweede plaats met 17 procent van de stemmen, de derde plek was voor United Airlines (8 procent).

Terug naar nieuwsoverzicht

Reageer op dit artikel