artikel

Berekening benodigde inhoud van de kookketel

Horeca

De grootte van een kookketel is afhankelijk van hoeveel u wilt produceren. Bestudeer uw omzetcijfers zodat u de productiehoeveelheden kunt berekenen. Zie de voorbeeldberekening hieronder. U serveert maximaal 225 borden soep per dag. De gemiddelde inhoud van een portie soep is 250 ml. Berekening: 225 borden x 250 ml = 56.250 ml = 56,25 liter. […]

De grootte van een kookketel is afhankelijk van hoeveel u wilt produceren. Bestudeer uw omzetcijfers zodat u de productiehoeveelheden kunt berekenen. Zie de voorbeeldberekening hieronder.

U serveert maximaal 225 borden soep per dag. De gemiddelde inhoud van een portie soep is 250 ml. Berekening:

225 borden x 250 ml = 56.250 ml = 56,25 liter.

Houd bij de aanschaf van een kookketel wel rekening met incidentele extra productie ten opzichte van de bovenstaande berekening. Houd verder rekening met hoe vaak per week u soep kookt. Is dit iedere dag, om de dag of één keer per week?


Alle kookapparatuur op een rij. Klik op uw keuze.