artikel

Bescherming

Horeca

Harol is een Belgisch familiebedrijf dat dit jaar 65 jaar bestaat. Het begon als kleine timmerwerkplaats en groeide uit tot een toonaangevende fabrikant van rolluiken, zonwering en poorten.

Bescherming

Harol exporteert producten en onderdelen tot ver buiten de landsgrenzen. Een nieuw ‘zijdelings’ scherm is de SL400.

Ideaal om een terrasoverkapping of patio aan de zijkant af te sluiten als bescherming tegen te veel wind of zon. De SL400 is een kast met uitrolbaar doek dat opgespannen wordt door een trekveer (en is voorzien van een kinderslot). Leverbaar in een kleur naar keuze, zodat deze goed is te integreren in de omgeving. Met tien standaard kleuren en 210 RAL-kleuren past hij bij elke zonwering. Het systeem zelf is gemaakt van hoogwaardig en corrosiebestendig materiaal, is CE-gecertificeerd en dus duurzaam. De Nederlandse vestiging zit in Breda.

www.harol.nl

Reageer op dit artikel