artikel

Bespaar personeelskosten met een fritesautomaat

Horeca

Ontvangt u veel gasten, maar is het niet lonend om een uitgiftepunt te bemannen met personeel? Gebruik dan een fritesautomaat. Zo’n fritesmachine produceert zonder gebruik van frituurvet in zestig seconden een beker versgebakken frites. Een pakketje met servet, zoutstick, vorkje en sauszakje rolt gelijktijdig met de frites uit de automaat. Een fritesautomaat is uitermate geschikt […]

Ontvangt u veel gasten, maar is het niet lonend om een uitgiftepunt te bemannen met personeel? Gebruik dan een fritesautomaat. Zo’n fritesmachine produceert zonder gebruik van frituurvet in zestig seconden een beker versgebakken frites. Een pakketje met servet, zoutstick, vorkje en sauszakje rolt gelijktijdig met de frites uit de automaat. Een fritesautomaat is uitermate geschikt voor scholen, bioscopen, tuincentra en op plaatsen waar fritesverkopers niet mogen frituren.

Reageer op dit artikel