artikel

Catering Magazine wordt Misset Catering

Horeca

Misset CateringMisset Catering gaat zich nog duidelijker richten op de brede beroepsgroep professionele cateraars (contract-, zorg- en partycatering). Op groter formaat met een heldere uitstraling. Met vernieuwde rubrieken. Met meer aandacht voor management en marktontwikkelingen. Met onmisbare vakinformatie. Geschreven door vakmensen met een groot cateringhart en oog voor de mens achter de cateraar. Misset Catering […]

Misset Catering
Misset Catering gaat zich nog duidelijker richten op de brede beroepsgroep professionele cateraars (contract-, zorg- en partycatering). Op groter formaat met een heldere uitstraling. Met vernieuwde rubrieken. Met meer aandacht voor management en marktontwikkelingen. Met onmisbare vakinformatie. Geschreven door vakmensen met een groot cateringhart en oog voor de mens achter de cateraar.

Misset Catering nieuwsbrief
Deze extra nieuwsservice van Misset Catering verschijnt iedere twee weken. Meld u aan via www.missetcatering.nl en u blijft op de hoogte van actuele ontwikkelingen in de branche.

Doelgroep
Iedereen die gepassioneerd belangstellend is in cateringconcepten voor bedrijfsleven, zorg en evenementen.

Oplage
5.500 exemplaren

Verschijndata
1 (24 februari) Thema: Soep en sauzen
2 (7 april) Zuivel en maaltijden
3 (19 mei) Hygiëne
4 (30 juni) Snacks en borrelgarnituur
5 (22 september) Brood en beleg
6 (3 november) Keukeninriching
7 (1 december) Misset Catering Dossier

Abonnement
Neem nu een abonnement op de vernieuwde Misset Catering met 25% korting. Bel 0314-358358 of kijk op www.missetcatering.nl.

Adverteren
Bel voor meer informatie over de communicatiemogelijkheden in Misset Catering naar 0314-349337 of mail naar verkoop.horeca@reedbusiness.nl

Reageer op dit artikel