artikel

De Smaak van Amsterdam

Horeca

Van donderdag 14 april tot en met zondag 16 april 2006 vindt een nieuw evenement plaats dat Amsterdam op de kaart zet als hoofdstad van de trendy culinaire levensstijl van Nederland. Drie dagen lang staat de Europahal van de RAI in het teken van genieten. In een honderdtal stands kunnen de bezoekers kennismaken met het lekkerste dat Amsterdam te bieden heeft.

Restaurateurs, cateraars en andere professionals in gastronomie zullen hier hun kunnen tonen voor een omvangrijk publiek. De Smaak van Amsterdam is een unieke gelegenheid voor de smaakmakers van Amsterdam en omgeving om zich te profileren voor een kieskeurig publiek. Er wordt vanalles aan gedaan om de bezoekers een feestelijke en smaakvolle dag te bezorgen.

Gastronomie is trendgevoelig. Sfeer, aankleding en entertainment zijn minstens zo belangrijke ingrediënten voor succes als wat er op de menukaart staat en wat er op het bord komt. De Smaak van Amsterdam 2006 wil een staalkaart van de nieuwste trends in lekker eten worden.

Reageer op dit artikel