artikel

Doe inspiratie voor uw hotelkamer op

Horeca

De sterrenclassificatie voor hotels is sinds begin 2004 ingrijpend veranderd. Hoteliers moeten online www.hotelsterren.nl aangifte doen. Hierbij krijgen ze punten aan de hand van de opgestelde normen. Inspecteurs beoordelen de aangifte en bepalen de hoeveelheid sterren van een hotel, variërend van één tot vijf. Uit het elektronisch aangifte doen, is het voor hoteliers volledig inzichtelijk […]

De sterrenclassificatie voor hotels is sinds begin 2004 ingrijpend veranderd. Hoteliers moeten online www.hotelsterren.nl aangifte doen. Hierbij krijgen ze punten aan de hand van de opgestelde normen. Inspecteurs beoordelen de aangifte en bepalen de hoeveelheid sterren van een hotel, variërend van één tot vijf.

Uit het elektronisch aangifte doen, is het voor hoteliers volledig inzichtelijk op welke onderdelen punten worden gegeven. Voor veel hotelbedrijven is het nieuwe sterrensysteem aanleiding om kamers te renoveren en aan te passen aan de huidige wensen van de consument. Op zoek naar inspiratie om uw hotelkamer aan te passen? Bekijk dan hieronder de foto’s.