artikel

Gala: 143.500 euro

Horeca

Het door Taat & de Regt gecaterde gala in het Atrium van het Haagse stadhuis heeft bijna 1,5 ton opgeleverd. Om precies te zijn 143.500 euro. Het bedrag wordt overgemaakt op de rekening van Den Haag Unicef Stad.

Gala: 143.500 euro

Alle 530 plaatsen voor het diner waren zaterdag 25 maart bezet. De bekende koks Henk Savelberg, Niven Kunz, Koos van Noort en Pierre Wind zorgden voor de culinaire verrassingen. De Haagse cateraar Taat & de Regt verzorgde de gerechten van de koks, in samenwerking met de leerlingen van de Mondriaan Onderwijsgroep. Unicef-ambassadeur Paul van Vliet was te gast en de optredens werden verzorgd door onder meer Jim en Told U So.

Vanwege het grote succes is nu al besloten om het gala volgend jaar weer te houden. Initiatiefnemer Het Haagse Ondernemersontbijt zoekt dan een ander goed doel. Nu ging de via een veiling van bijzondere objecten ingezamelde 143.500 euro naar Unicef projecten in Suriname, Turkije en Marokko.

Reageer op dit artikel