artikel

Gastvrijheidsgilde

Horeca

Het Gastvrijheidsgilde wil de vereniging zijn die staat voor de belangen van professionals in gastvrijheid in Nederland. Deze missie wil de vereniging vervullen door leden meer te bieden voor hun lidmaatschap en samenwerking met derden/partners. Kernactiviteiten De vereniging heeft vijf kernactiviteiten ontwikkeld om de belangen van leden zo optimaal mogelijk te vervullen: Uitdragen van het […]

Het Gastvrijheidsgilde wil de vereniging zijn die staat voor de belangen van professionals in gastvrijheid in Nederland. Deze missie wil de vereniging vervullen door leden meer te bieden voor hun lidmaatschap en samenwerking met derden/partners.

Kernactiviteiten

De vereniging heeft vijf kernactiviteiten ontwikkeld om de belangen van leden zo optimaal mogelijk te vervullen:

Uitdragen van het beroep

De beroepen via de media sterk onder de aandacht brengen, met als doel de status en het aanzien van professionals in gastvrijheid te verhogen. Het verlenen van gastvrijheid in de horeca is vakwerk.

Onderwijs

Sterke betrokkenheid bij het onderwijs, zodat kwaliteit en continuïteit zijn gewaarborgd en het vak voor de toekomst wordt zeker gesteld. Geen goede gastvrijheidprofessionals zonder goede opleidingen.

Wedstrijden

Het organiseren van (inter)nationale en regionale topwedstrijden in Nederland.

Activiteiten

Neerzetten van perfect georganiseerde (vak)activiteiten, in samenwerking met partners. Motto: er is altijd iets interessants te doen bij het Gastvrijheidsgilde.

Voordelen bieden aan leden

Gratis of gereduceerde toegang tot beurzen, inkoopfaciliteiten, kortingen op abonnementen, etc.

Adresgegevens:

Gastvrijheidsgilde

Rubensstraat 44, 6717 VG Ede

Postbus 836, 6710 BJ Ede

0318-643093, www.gastvrijheidsgilde.nl

Reageer op dit artikel