artikel

Geheime familierecepten

Horeca

Elke chef heeft zijn geheime recepten, maar zo ver als chef Helène An in Californië gaat, is opmerkelijk. Ze gebruikt nogal wat familierecepten, die ze uitsluitend laat bereiden door familieleden, in een aparte keuken. “Die recepten zijn het succes van mijn drie restaurants, ik wil dus niet dat koks ermee aan de haal gaan.” Ze […]

Elke chef heeft zijn geheime recepten, maar zo ver als chef Helène An in Californië gaat, is opmerkelijk. Ze gebruikt nogal wat familierecepten, die ze uitsluitend laat bereiden door familieleden, in een aparte keuken. “Die recepten zijn het succes van mijn drie restaurants, ik wil dus niet dat koks ermee aan de haal gaan.” Ze opent binnenkort twee nieuwe restaurants. Met 16 broers en zusters in de vergaarbak kunnen er nog wel een paar geheime keukens bemand worden.

Reageer op dit artikel