artikel

Henk van Os

Horeca

Ingrediënten: 10 zoute haringen250 g Hollandse garnalen5 grote aardappelen1 bosje verse dille2 uien300 ml zure roomTabasco Voor garnituur:dille1 bosje radijsimitatiekaviaar Bereidingswijze:De haring in repen van ca. 1 cm snijden. Dille en ui snijden, mengen met de zure room, de gesneden haring en de garnalen toevoegen en het geheel op smaak brengen met zout en Tabasco. […]

Ingrediënten:
10 zoute haringen
250 g Hollandse garnalen
5 grote aardappelen
1 bosje verse dille
2 uien
300 ml zure room
Tabasco

Voor garnituur:
dille
1 bosje radijs
imitatiekaviaar

Bereidingswijze:
De haring in repen van ca. 1 cm snijden. Dille en ui snijden, mengen met de zure room, de gesneden haring en de garnalen toevoegen en het geheel op smaak brengen met zout en Tabasco.

De aardappel in schijfjes snijden, in de olie bakken en droogdeppen. Leg op het bord een laag van de gebakken aardappel, daarop een laag van het vis-garnalen-room mengsel, enzovoort.Afgarneren met plakjes radijs, dille en de imitatiekaviaar.

Ingrediënten:
10 zoute haringen
250 g Hollandse garnalen
5 grote aardappelen
1 bosje verse dille
2 uien
300 ml zure room
Tabasco

Voor garnituur:
dille
1 bosje radijs
imitatiekaviaar

Bereidingswijze:
De haring in repen van ca. 1 cm snijden. Dille en ui snijden, mengen met de zure room, de gesneden haring en de garnalen toevoegen en het geheel op smaak brengen met zout en Tabasco.

De aardappel in schijfjes snijden, in de olie bakken en droogdeppen. Leg op het bord een laag van de gebakken aardappel, daarop een laag van het vis-garnalen-room mengsel, enzovoort.Afgarneren met plakjes radijs, dille en de imitatiekaviaar.

Reageer op dit artikel