artikel

Nieuwe techniek: combisteamer sneller, beter en meer ruimte

Horeca

Match Plate Een geleider stuurt de microgolven de oven in, zodat ze gecontroleerd binnenkomen. Van daaruit worden de microwaves op een Match Plate gestraald. Deze Match Plate verdeelt de microgolven gelijkmatig door de oven. Juist de verdeling van de straling levert een enorme tijdwinst op in het bereidingsproces zonder dat daar meer energie voor nodig […]

Match Plate

Een geleider stuurt de microgolven de oven in, zodat ze gecontroleerd binnenkomen. Van daaruit worden de microwaves op een Match Plate gestraald. Deze Match Plate verdeelt de microgolven gelijkmatig door de oven. Juist de verdeling van de straling levert een enorme tijdwinst op in het bereidingsproces zonder dat daar meer energie voor nodig is.

Besparing

De besparing varieert van dertig tot zeventig procent ten opzichte van combisteamers zonder deze nieuwe microwave techniek. Bovendien kunnen er normale stalen pannen, bakken en schalen in, plus ovenbestendige plastic bakjes.


Alle kookapparatuur op een rij. Klik op uw keuze.

Reageer op dit artikel