artikel

Reserveringssystemen

Horeca

Een vreemde eend in de bijt? Misschien lijkt het in eerste instantie zo, maar de praktijk leert dat reserveringssystemen prima te koppelen zijn aan andere automatiseringssystemen. Zoals kassasystemen. Talrijke koppelingsmogelijkheden Zorg ervoor dat u met uw site prominent aanwezig bent op het net. Veel consumenten oriënteren zich immer via internet op hun vakantiebestemming en –accommodatie. […]

Een vreemde eend in de bijt? Misschien lijkt het in eerste instantie zo, maar de praktijk leert dat reserveringssystemen prima te koppelen zijn aan andere automatiseringssystemen. Zoals kassasystemen.


Talrijke koppelingsmogelijkheden

Zorg ervoor dat u met uw site prominent aanwezig bent op het net. Veel consumenten oriënteren zich immer via internet op hun vakantiebestemming en –accommodatie. Maar ga nog een stap verder. Koppel uw reserveringssysteem aan uw website, zodat een surfende consument direct een kamer kan boeken. Hierdoor bereikt u in één eenvoudige klap meer dan met al uw dure en arbeidsintensieve marketinginspanningen bij elkaar.

En u bespaart ook nog op de personeelskosten. De consument vult immers zelf zijn gegevens in. Zorg wel voor een goede back-office. Een directe bevestiging per e-mail is noodzakelijk. De consument, veelal ‘fragiel’ voor reserveringen per internet, krijgt zo een prettig en vertrouwd gevoel. Beschaam het breekbare vertrouwen niet en zorg voor een goede en adequate service.

Tip: sluit u aan bij websites waarmee consumenten online hotelkamers kunnen reserveren.

Zo optimaliseert u uw kamerverkoop