artikel

Uitbesteden loonadministratie

Horeca

Werkgeversschap brengt administratieve werkzaamheden, risico’s en plichten met zich mee. Veel bedrijven kiezen er tegenwoordig voor om hun (loon)administratie door een accountant te laten doen. U, als werkgever, hoeft zich dan alleen nog maar bezig te houden met uw core-business. Ook zijn er steeds meer uitzendbureaus die deze dienst aanbieden. Dit heet payrolling. Een uitzend- […]

Werkgeversschap brengt administratieve werkzaamheden, risico’s en plichten met zich mee. Veel bedrijven kiezen er tegenwoordig voor om hun (loon)administratie door een accountant te laten doen. U, als werkgever, hoeft zich dan alleen nog maar bezig te houden met uw core-business.

Ook zijn er steeds meer uitzendbureaus die deze dienst aanbieden. Dit heet payrolling. Een uitzend- of payrollbureau verzorgt voor u de (loon) administratie en neemt de daarbij behorende verplichtingen als werkgever voor haar rekening. Payroll is met name interessant voor ondernemers die veel personele mutaties hebben vanwege de parttimers in het bedrijf.