artikel

Verdien geld met rapportages

Horeca

Profiteer van de uitgebreide rapportagemogelijkheden van kassasystemen. Signaleer spoedig sterke en zwakke onderdelen van de onderneming en reageer hierop adequaat. Een geavanceerd kassasysteem rapporteert onherroepelijk wanneer de omzet van een soep of salade als voorgerecht toeneemt. Overweeg dan voor het succesvolle voorgerecht een prominentere plaats op de menukaart of kijk naar de prijselasticiteit van het […]

Profiteer van de uitgebreide rapportagemogelijkheden van kassasystemen. Signaleer spoedig sterke en zwakke onderdelen van de onderneming en reageer hierop adequaat. Een geavanceerd kassasysteem rapporteert onherroepelijk wanneer de omzet van een soep of salade als voorgerecht toeneemt.

Overweeg dan voor het succesvolle voorgerecht een prominentere plaats op de menukaart of kijk naar de prijselasticiteit van het product. De winstmarge groeit en valt toe te schrijven aan een snelle rapportage van het kassasysteem. Mocht uit de rapportage blijken dat de omzet van een gerecht minder scoort dan de prognose, dan kunt u snel maatregelen treffen. Voer actie of schrap het gerecht direct om nog meer verlies te voorkomen.

Omvangrijke rapportagemogelijkheden