artikel

Wondergem weg, Bentley’s blijven

Horeca

Eind september vorig jaar verkondigde general manager Jurgen Wondergem van het Palace Hotel in Noordwijk aan Zee dat de Bentley’s er als eerste uit zouden vliegen als het slecht gaat. Gevolgd door de boot. Mochten de wagens onverhoopt zijn verdwenen, dan weet iedereen hoe laat het is, zo reageerde hij op hardnekkige geruchten dat een faillissement van het nog fonkelnieuwe hotel aanstaande zou zijn. Inmiddels liggen de kaarten iets anders. Wondergem is vertrokken, maar de Bentleys zijn er nog en ook de boot waarmee gasten worden rondgevaren ook.

Wondergem weg, Bentley’s blijven

Eigenaar De Raad Bouw BV, niet helemaal tevreden over de exploitatieresultaten van het luxe viersterrenhotel, besloot tot een herstart. Wondergem vertrok ‘in goed overleg’. Hij is vervangen door Rocco Lentze, afkomstig van Des Indes in Den Haag.

Het bedrijf is met een schone lei begonnen en heeft een exploitatiedoorstart gemaakt, zo meldt een woordvoerster. Palace Hotel Noordwijk aan Zee BV is omgezet in Palace Holland BV. Voor de gasten verandert er niets, ze kunnen gewoon een ritje maken in een Bentley over de boulevard van Noordwijk aan Zee.