artikel

Horecava presenteert Innovation Award 2013

Horeca

Tijdens de aankomende beurseditie wordt wederom de Horecava Innovation Award uitgereikt. Deze prestigieuze prijs is bestemd voor de beste innovatie in de branche. Een onafhankelijke vakjury beoordeelt alle aangemelde innovaties van leveranciers en fabrikanten in vier categoriën: Food & Beverage, Equipment & Services, Interior & Design en Concepts & Co-Creation. Horecava, het nationale platform voor professionals in de foodservice industrie, wordt van maandag 7 tot en met donderdag 10 januari 2013 gehouden in Amsterdam RAI.

Horecava presenteert Innovation Award 2013

Vorig jaar nam IceWizard de Horecava Innovation Award 2012 mee naar huis, voor hun Icefondue, een nieuwe vorm van fondue. Gasten kunnen met dit concept ijs-tapas maken in stikstof van minus 196 graden C. IceWizard won eveneens in de categorie Concepts & Co-Creation. Het winnen van de prijs betekende voor het jonge bedrijf veel publiciteit, nieuwe klanten en extra omzet. Koen Gillis: “De afgelopen maanden is onze omzet verdriedubbeld.

16 nominaties
De jury maakt de 16 nominaties (vier per categorie) voor de editie 2013 in de derde week van november bekend. Twee weken later krijgen de genomineerde bedrijven de kans om hun inzending te verdedigen voor de vakjury. Op maandag 7 januari 2013 worden tijdens de opening van Horecava de winnaars bekendgemaakt. Ook wordt er voor de tweede keer een publieksprijs toegekend.

Open wedstrijd
Een onafhankelijke jury van ondernemers, deskundigen en vakjournalisten beoordeelt alle inschrijvingen door middel van het testen, bekijken en proeven van de ingestuurde producten om tot vier nominaties per categorie te komen. Bezoekers aan de Horecava krijgen een goed overzicht van de meest opvallende inzendingen voor de wedstrijd. Alle 16 nominaties zijn op de beursvloer namelijk te zien op de themawereld INNOVEER!

Reageer op dit artikel