artikel

Mijn 2012 – Keimpe Postema

Horeca

Keimpe Postema beleefde met ’t Feithhuis in Groningen voldoende dit jaar. Hij zette een proef op met waardebepaling achteraf en werd tweede in de Koffie Top 100 van Misset Horeca. Hij wist de omzet op peil te houden en wil in 2013 anticyclisch werken.

Mijn 2012 – Keimpe Postema

Welk rapportcijfer geef je 2012 – zakelijk gezien – en waarom?

Ik geef 2012 een 9 omdat ontwikkelingen in de markt en een grote verbouwing rondom  ons bedrijf maximaal uitdagen tot ondernemen. Samen met mijn team hebben we van 2012 zakelijk en qua werkplezier een mooi jaar gemaakt.

Wat is het gekste wat je in 2012 hebt gedaan/meegemaakt?

Dit jaar hebben we onze gasten gevraagd om te komen eten en zelf te bepalen wat ze het waard vonden. Eng om aan te beginnen maar met een bijzonder resultaat. Fantastische feedback en groot vertrouwen kregen we terug van onze gasten. En de omzet? Die bleef op pijl!

Wie is volgens jouw dé horecaman of –vrouw van 2012 en waarom?

Dat is onze top barista Ulas Taracki, hij heeft ons bar team een geweldige impuls gegeven de afgelopen jaren met als toppunt een nr 2 notering in de misset koffie top 100.

Wat is jouw favoriete restaurant en met wie wil je er gaan eten?

Ik eet zelden twee keer in hetzelfde restaurant omdat ik graag nieuwe dingen wil zien en proeven. Als ik uit eten ga doe ik dat het liefst samen met Helena. We zijn al 18 jaar samen en ik kan geen genoeg van haar krijgen. Je hebt het er maar mee te doen, een man in de horeca!

Wat ga je in 2013 doen en wil je delen met horecaminnend Nederland?

“Poetsen” letterlijk en figuurlijk. Samen met het team anticyclisch werken. Juist in een teruglopende economie delen, investeren en vernieuwen. Delen zegt ie? ja onvoorwaardelijk delen. Komt altijd weer terug.

Reageer op dit artikel