artikel

Koffie Top 100 nr. 62: ’t Paviljoen, Roosendaal

Horeca

Een opvallend mooie zaak (‘Prachtig’, aldus de jury) hier aan de Nieuwe Markt in Roosendaal. Vriendelijk en correct personeel met duidelijk kennis van zaken, de koffie-insteek is hier de juiste.

Koffie Top 100 nr. 62: ’t Paviljoen, Roosendaal

De geserveerde koffie is wat te heet, maar verder prima in orde. De cappuccino ziet er mooi uit en het schuim heeft een mooie, vaste textuur. Tot slot proeven we de espresso en daar worden we vrolijk van. De crema is mooi donkerbruin met een rode reflectie die je mag verwachten van een goede espresso. Het mondgevoel is mooi en we proeven de juiste, volle body. Resumerend; er moeten gekke dingen gebeuren, wil dit bedrijf volgend jaar niet hoger eindigen.

Nieuwe Markt 49, Roosendaal
Paviljoenroosendaal.nl

Reageer op dit artikel