artikel

Horeca Top 100 2014 nr. 94: The Dylan

Horeca

Ondanks de opening van nieuwe vijfsterrenhotels in het Amsterdamse, hoopt general manager René Bornmann van vijfsterren-hotel The Dylan, in de top te kunnen blijven meedraaien in zijn stad. Die ambitie spreekt hij uit voor de komende vijf jaar.

Het boutiquehotel met sterrestaurant Vinkeles behaalde vorig jaar de 31e plek in de Koffie Top 100 van Misset Horeca. Ook een mooi lijstje om in te staan.
Het afgelopen jaar krijgt van Bornmann een 7 en voor komend jaar waardeert hij het economische klimaat met een 8. Ook de omzetgroei schat hij hoger in dan een jaar eerder: 5 procent (was 3,3 procent). De omzet is licht gestegen en ook kondigt de gm van The Dylan aan dat er in 2014 geïnvesteerd wordt. Zo’n 50 procent van de hotelkamers krijgt een renovatie. Dat zijn positieve berichten.

Vestigingen: 1
Omzet: €7,4 miljoen (7,2 miljoen) ▲2,8%
Rapportcijfer: 7/ Economisch klimaat: 8
Verwachte omzetgroei: 5 %

www.dylanamsterdam.nl

Reageer op dit artikel