artikel

Virtueel café op stand Misset Horeca

Horeca 1362

Misset Horeca pakt dit jaar uit op de Horecava met een 3D-game op haar stand. Bezoekers kunnen in een virtuele omgeving hun horecaskills vertonen. Daarnaast is de grote stand uiteraard volledig ingericht om gasten, belangstellenden, nieuwsgierigen en horecaondernemers en -medewerkers te ontvangen. De redactie zal dagelijks aanwezig zijn en elke dag een nieuwsbrief versturen.

Virtueel café op stand Misset Horeca

Uiteraard is Misset Horeca ook het komend jaar aanwezig op ’s lands grootste en meest gerenommeerde horecabeurs, de Horecava. De redactie van Misset Horeca zal elke dag verslag doen en ook een dagelijkse nieuwsbrief versturen. Daarnaast is er traditiegetrouw ook weer de Misset Horeca-stand waar ondernemers, leveranciers en bezoekers elkaar en de medewerkers van Misset Horeca kunnen ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje. Vanaf 15.00 uur is het cocktailhour.

Redactie op de Horecava-stand

De stand van Misset Horeca (standnummer 132) staat dit jaar in Hal 7, in de nieuwe foodhal. Daar zal ook iedere dag de redactie van Misset aanwezig zijn. Vaak aan het werk, altijd aanspreekbaar voor een vraag of een gesprek over de branche. Ook kunnen bezoekers op de stand informatie krijgen over de Café, Terras of Koffie Top 100. Inschrijven hiervoor kan ter plekke gedaan worden. En natuurlijk kunnen de aanwezige redacteuren en medewerkers vragen over de Top 100’s beantwoorden.

skills3D – De game

Nieuwe dit jaar is de game waarmee bezoekers van de Misset Horeca-stand zich via een 3D-bril in een virtueel café begeven. De speler staat aan de virtuele bar waar een aantal bezoekers zitten. Zij vragen om verschillende soorten dranken, uiteenlopend van bier, koffie en thee tot chocomel, sterke drank en frisdrank.

Boven het hoofd van de drie personen verschijnt een wolkje waar een consumptie word getoond: koffie, thee, bier, warme chocomel of sterke drank. De speler schuift de consumptie naar de desbetreffende gast waar het wolkje word getoond. Gaat het te zacht of hard dan komt de consumptie of bij de verkeerde persoon of valt de consumptie van de bar. Wordt vijf de verkeerde consumptie geplaatst dan is het game over. Bij het behalen van een highscore, kan de speler deze in de highscore-lijst plaatsen en via social media delen.

Verslaggeving beursdagen

De redactie van Misset Horeca is net als in voorgaande jaren alle dagen op de Horecava aanwezig. Op de stand in Hal 7 kun je kennismaken en meningen, opmerkingen of vragen kwijt. Daarnaast is de redactie ook gevraagd te jureren bij de diverse ‘Lekkerste-wedstrijden’. Maar het leeuwendeel van de tijd zullen de redacteuren van Misset Horeca doen wat ze het hele jaar door doen: verslaggeven en nieuwsjagen. Iedere dag zal het laatste nieuws terug te vinden zijn op MissetHoreca.nl, net als de uitslagen van wedstrijden. Aan het eind van iedere beursdag ontvangt iedereen die zich daarvoor heeft ingeschreven de Misset Horeca Horecava-nieuwsbrief.

Reageer op dit artikel