artikel

Horecabeurs Internorga Hamburg: netwerken, wedstrijden en craftbeer

Horeca 963

De vakbeurs voor hotellerie en gastronomie Internorga vindt dit jaar van 17 tot en met 21 maart plaats in Hamburg. De Hamburger Messe zal in de vijf dagen bezocht worden door 95.000 internationale bezoekers uit ruim 40 landen. Hoogtepunten van de horecabeurs zijn dit jaar onder meer de kookwedstrijden en de Craftbeer Arena.

Horecabeurs Internorga Hamburg: netwerken, wedstrijden en craftbeer

Tijdens de Duitse horecabeurs zijn alle sectoren van de horecabranche vertegenwoordigd bij de 1300 standhouders uit 25 landen. Verdeeld over 12 hallen, goed voor ruim 100.000 vierkante meter, ontvangen zij tijdens de vijfdaagse beurs in Hamburg zo’n 95.000 bezoekers uit ruim 40 landen.

Lees ook: alles over Horecabeurzen

Wedstrijden als hoogtepunt

Evenals bij haar Nederlandse evenknie de Horecava, behoren ook bij de Duitse vakbeurs de wedstrijden tot de hoogtepunten. In 2016 was de Next Chef Awards Internorgaeen groot succes. De kookwedstrijd voor aanstormend talent vindt dit jaar daarom opnieuw plaats. Ook voor restaurateur-talenten is er aandacht. In de Gastro Startup Competitie mogen jonge restaurateurs innovatieve concepten presenteren aan de bezoekers van de horecabeurs.

Craftbeer Arena

Voor het derde jaar op rij is er een Craftbeer Arena. Zo’n 30 craftbeer-brouwers zullen dit jaar aanwezig zijn. ‘Het is één van de hoogtepunten van de Internorga’, aldus Claudia Johannsen, Business Unit Director van de Hamburg Messe und Congress GmbH. ‘De producten en concepten zijn steeds vaker terug te vinden in bars, restaurants en winkels en ze vormen een verrijking voor iedere drankkaart.’

Lees ook: Dossier craftbeer

Meer informatie over Internorga 2017

Het complete programma en alle informatie omtrent de Internorga is hier te vinden.

Reageer op dit artikel