artikel

Horeca Top 100 2017 nummer 100: Blooming

Horeca 876

Bijna 20 procent groeien in omzet en tóch zakken naar de drempel van de Top 100. Het zegt meer over andere bedrijven in de lijst dan over Blooming, want dat heeft gewoon een fantastisch jaar achter de rug.

De taak van algemeen directeur Hans de Vries is hiermee voltooid, en eind 2016 verliet hij de groep dan ook. Zijn functie is eerder dit jaar overgenomen door Mike Bosman. Tot de Blooming Bedrijvengroep behoren inmiddels Blooming Hotel, Landgoed Het Hof en strandpaviljoen Blooming Beach.

Wat begon als Volkshogeschool in de duinen van het Noord-Hollandse Bergen, groeide vanaf 2001 tot een compleet ‘gedachtegoed’ van kunst, cultuur, design en creativiteit: Blooming. Sindsdien opende Blooming een design hotel en een high-end vergader-locatie.

Sinds het najaar van 2015 breidt Blooming haar ideologie daarom verder uit. De drie locaties bevatten samen meer dan 128 hotelkamers en 26 zalen. Tijdens het proces ‘We are blooming’ breidt Blooming met behulp van gasten en experts het gedachtegoed uit met nieuwe locaties, innovaties en gastvrijheid.

Vestigingen: 3
Omzet: €7,6 miljoen (€6,4 mln)  18,8%
Rapportcijfer: NB / Economisch klimaat: NB / Verwachte omzetgroei: 5%
Weareblooming.com

Reageer op dit artikel