artikel

Horeca Top 100 2017 nummer 18: Albron

Horeca 591

2016 stond voor directeur horeca & leisure Robert Visser in het teken van de samenwerking die Albron is gestart met dienstverlener Facilicom.

Horeca Top 100 2017 nummer 18: Albron

‘Albron is onderdeel geworden van Facilicom Groep en krijgt hierdoor de mogelijkheid om een groter en breder netwerk aan te boren, en meer kracht om nieuwe foodconcepten te ontwikkelen en horecaexploitaties te starten.’ Hij ziet tevreden dat op de horecalocaties die Albron – van oorsprong cateraar, maar inmiddels uitgegroeid tot een veelzijdig foodservicebedrijf – exploiteert de besteding toeneemt. ‘Ook onze opdrachtgevers komen in een iets overzichtelijker en rustiger vaarwater: meer bezoekers of een andere stemmingsindex. Dit werkt ook positief voor Albron.’

Grootste investering afgelopen jaar (€4 miljoen) was het nieuwe restaurant in het entreegebouw van de Keukenhof. Ook werden op diverse Center Parcs, waarvoor Albron op alle parken de f&b exploiteert, vernieuwingen doorgevoerd. Dit jaar steekt Albron zo’n €2 miljoen in bescheiden aanpassingen op diverse locaties.

Vestigingen: 120
Omzet: €107,5 miljoen (€103 MLN)  4,4%
Rapportcijfer: 8 / Economisch klimaat: 7
Verwachte omzetgroei: 5%
Albron.nl

Reageer op dit artikel