artikel

Horeca Top 100 2017 nummer 97: A’dam Six Senses

Horeca 456

De A’dam Toren, aan de noordkant van het IJ in Amsterdam, opende pas in mei 2016, toch werd al een nette omzet gehaald met de verschillende outlets in de toren van A’dam Six Senses.

Horeca Top 100 2017 nummer 97: A’dam Six Senses

Het bedrijf, waarvan Ralf Benda directeur en onder meer Duncan Stutterheim aandeelhouder is, exploiteert een aantal concepten in de toren, waar naast kantoren ook hotel Sir Adam en restaurant The Butcher Social Club van EHPC huizen. Op de 19e en 20e verdieping liggen Six Senses-restaurants Moon en Madam, op de 18e huist membersclub A’dam&Co. De 16e en 17e bieden plek aan penthouse Loft en meetingruimtes, in de kelder van de toren zit technoclub Shelter. Gezien de populariteit van deze concepten is de omzetgroeiverwachting van Benda niet eens exorbitant.

Vestigingen: 1
Omzet: €8 miljoen
Rapportcijfer: NB / Economisch klimaat: NB / Verwachte omzetgroei: 75%
Adamtoren.nl

Reageer op dit artikel