artikel

10 experts over dé horecatrends: van mixconcepten tot vlogmeisjes

Horeca 4858

Hotels die nog geld vragen voor internet? Dat kan echt niet meer. Ook de vele vergelijkbare concepten van één enkele designer zijn we een beetje moe. Juist een concept met afstand tot trends is onderscheidend. Maar let wel: hoe indrukwekkend het design ook is, zonder geïnspireerde medewerkers is het succes van korte duur. Tien experts over horecatrends die voorbijgaan en die blijven.

10 experts over dé horecatrends: van mixconcepten tot vlogmeisjes
Eclectische stijl is de trend. Foto: Colin Faulkner

Tien experts zijn aan het woord over verschillende horecatrends: twintig concepten die populairder worden, concepten waarvan het einde in zicht is en welke ruimten zijn het belangrijkste om aan te pakken in een ontwerp. En ook: aan welk vernieuwend concept zouden zij €2 miljoen willen spenderen? Kortom een artikel vol inspiratie, tips en een vooruitblik op de toekomst van de hospitality.

Download hier gratis het artikel over horecatrends

horecatrends

Er is meer integratie van businessmodellen: in Zoku Amsterdam slapen en werken gasten.


Reageer op dit artikel