artikel

Horeca Top 100 2018 nummer 4: Landal GreenParks

Horeca 1457

In december 2017 kreeg Landal West Terschelling als laatste van de familie het keurmerk. ‘Het feit dat we binnen vier jaar 79 parken hebben gecertificeerd, geeft mooi aan hoe breed het draagvlak binnen onze organisatie is voor duurzaamheid. Als organisatie en medewerkers hechten wij veel waarde aan duurzaamheid en velen van ons dragen hier met trots aan […]

Horeca Top 100 2018 nummer 4: Landal GreenParks
De trots van Landal: Hof van Saksen.

In december 2017 kreeg Landal West Terschelling als laatste van de familie het keurmerk. ‘Het feit dat we binnen vier jaar 79 parken hebben gecertificeerd, geeft mooi aan hoe breed het draagvlak binnen onze organisatie is voor duurzaamheid. Als organisatie en medewerkers hechten wij veel waarde aan duurzaamheid en velen van ons dragen hier met trots aan bij’, aldus Heerkens. Ook zijn alle parken in Nederland en Duitsland over op groene stroom uit lokaal opgewekte wind- en waterkracht. De CO2-uitstoot van het volledige gasverbruik in deze landen wordt gecompenseerd door boomaanplant.

Afgelopen jaar stak Landal GreenParks ruim €25 miljoen in comfort op de parken. Zo werd op Hof van Saksen de grootste indoor water-glijbaan ter wereld geopend. Ook ging geld naar renovatie van restaurants, energieneutrale bungalows op Mont Royal en de Landal App. Verder werd aangekondigd dat Landal een park met 104 huisjes gaat bouwen vlakbij de Efteling.
Landal.nl

Vestigingen: 54
Omzet: €361 miljoen (€329 MLN)  +9,7%
Rapportcijfer: 8 / Economisch klimaat: 8
Verwachte omzetgroei: NB

Bekijk hier de complete Horeca Top 100 2018

Reageer op dit artikel