artikel

Horeca Top 100 2018 nummer 57: ’t Zusje

Horeca 1104

Tapasconcept ’t Zusje van Peter Smits staat voor het derde jaar in deze lijst en groeit opnieuw.

Horeca Top 100 2018 nummer 57: ’t Zusje

Van een omzet van €14 miljoen in 2015, naar €25 miljoen in 2016 tot €28 miljoen over het afgelopen jaar – een verdubbeling in drie jaar. En Peter Smits verwacht in 2018 opnieuw een mooie groei te kunnen realiseren. Het concept van ’t Zusje is even eenvoudig als doordacht: omdat gasten het vaak moeilijk vinden een keuze te maken kunnen ze onbeperkt kleine hapjes bestellen voor een vaste prijs. De placemats van de gasten vormen bij ‘t Zusje de menukaart en per tafel is er sprake van één bestelstrookje. Dit strookje kan men rond laten gaan, waardoor interactie ontstaat tussen de gasten over het eten en wat te bestellen. De meeste locaties zijn in de weekenden al weken vooruit volgeboekt. Voor dit jaar staan er zes nieuwe op de planning.
Zusje-franchise.nl
Zusje.nl

Vestigingen: 18
Omzet: €28 miljoen (€25 MLN)  +12,0%
Rapportcijfer: 8 / Economisch klimaat: 8
Verwachte omzetgroei: 15%

Bekijk hier de complete Horeca Top 100 2018