artikel

Slimmer plannen van medewerkers met R&R

Horeca 82

Met R&R WFM kun je eenvoudig personeel inplannen op basis van eerdere omzetgegevens. Hierbij wordt gekeken naar het hele proces: van prognose en rooster tot realisatie en uitbetalen.

Slimmer plannen van medewerkers met R&R

R&R helpt je graag met de uitdaging van slim plannen op stand 01.554. Samen wordt gezorgd voor de juiste medewerker op het juiste moment op de juiste plaats tegen de juiste kosten. Hierbij wordt rekening gehouden met cao, wet- en regelgeving, maar ook met de communicatie met medewerkers.

De R&R job app is speciaal ontwikkeld voor de medewerkers. Je kunt niet alleen het actuele rooster bekijken in de app, maar ook diensten ruilen, verlofsaldo inzien, verlof aanvragen en beschikbaarheid doorgeven. Daarnaast kan de leidinggevende ook extra diensten aanbieden. Alle gegevens worden automatisch doorgezet naar de R&R software. Kortom, R&R is meer dan een planningstool.

Reageer op dit artikel