blog

Overval

Horeca

Wat moet het ongelooflijk frustrerend zijn, een overval in je bedrijf. Lieden die helemaal niets bij jou te zoeken hebben, die geen idee hebben hoe hard jij werkt voor je centen en zelf te beroerd zijn om een fatsoenlijke carrière te starten of om überhaupt bij jou een biertje te kopen, die duwen jou en je medewerkers botweg een pistool onder de neus en beroven je van je omzet.

Overval

Alleen dat idee al leidt zonder enige twijfel tot razernij. En dan is er natuurlijk de doodsangst die je uitstaat als slachtoffer, de onzekerheid of ‘ze’ ooit terugkomen, de intense spijt en het zelfverwijt omdat je de deur meteen had moeten afgrendelen na sluitingstijd en de zorg om je personeel dat misschien een trauma heeft opgelopen tijdens de overval. Een gewelddadige overval is zoiets ingrijpends, dat wens je geen enkele collega toe.

De redactie van Misset Horeca vond het tijd om eens een serieus dossier over criminaliteit te bouwen. Met onderzoek, slachtofferverhalen, maar ook veel tips van experts. Oplossingen en tools om een overval of inbraak te voorkomen. 
In dit nummer, als onderdeel van dit dossier, een special over criminaliteit. Het exclusieve onderzoek ‘Inbraak en overval in de horeca in 2013’ is speciaal voor onze abonnees gratis te downloaden als whitepaper. En er komt nog veel meer, ook bijvoorbeeld over diefstal en fraude door eigen personeel. Houd het dossier in de gaten, en doe alles wat u kunt om te voorkomen dat uw bedrijf slachtoffer wordt van criminelen.

Reageer op dit artikel